ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Σχετικά με την ALBERO

και τον ιδρυτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 2000 στην οδό Αργυροκάστρου (Συκιές) εκεί που είναι το σουπερμάρκετ ΚΡΙΤΙΚΌΣ. Το 2013 πήγε στην Αργυροκάστρου λίγο πιο πάνω και αρχές του 2020 ήρθε εδώ που είναι σήμερα, και συγκεκριμένα στεγάζεται στην Θεσσαλονίκη επί της κεντρικής Οδού της Επταπυργίου, στον αριθμό 49, ‘οπου και το ανέλαβα, από την θεία μου Κλαίρη Σαλαμπαση σαν συνέχεια. Με εμπειρία 20 χρόνια στην στοά Καρασου (Μακρίδη ) με αξεσουάρ μόδας και είδη ραπτικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεγαλομενος από γονείς εμπόρους και έχοντας τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων σε ΙΕΚ, από την στιγμή που ανέλαβα την επιχείρηση το 2020, προσπαθώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών, με το ήθος, τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό στο πρόσωπο του καθενός.

Οι δουλειές το τελευταίο χρόνο αυξήθηκαν χάρη στην δική σας υποστήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ως αποτέλεσμα είναι να προβώ σε πρώτη φάση στην δημιουργεία Ιστοσελίδας, για μια Online Παρουσίαση μου και ελπίζω σύντομα και με Eshop.

Προς το παρόν μπορείτε πάλι να παραγγείλετε με 2 τρόπους :

  1. Μέσω Email, όταν είμαστε κλειστά, ΚΛΙΚ ΕΔΩ
  2. Τηλεφωνικά. ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Θέλουμε να παρέχουμε όχι μόνο τα προϊόντα που προσφέρουμε , αλλά και την Ανθρωπιά και Σεβασμό μας σε κάθε Άνθρωπο.

ΧΑΡΤΙΚΑ & ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ακόμη δεν μας γνωρίσατε ?

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Σεβόμαστε και Αγαπάμε τον κάθε Πελάτη, διότι πρώτα σας βλέπουμε ως Άνθρωπο και σας εξυπηρετούμε το ανθρωπίνως δυνατότερο. Οι ανθρώπινες σχέσεις που χάθηκαν στα μεγάλα καταστήματα, εδώ θα βρείτε τεράστια ποικιλία προϊόντων κια σας εξυπηρετούμε άμεσα. Θα χαρούμε να μας γνωρίσετε.

Scroll to Top